Проведена перша екскурсія для вихованців нової школи джур до мелітопольської авіаційної бази.

Проведена перша екскурсія для вихованців нової школи джур до мелітопольської авіаційної бази.Проведена перша екскурсія для вихованців нової школи джур до мелітопольської авіаційної бази.

Друга в Мелітополі школа джур- вихованців козаків Мелітопольського куреня КВЗН почала свою роботу нещодавно. Перші 20 вихованців було прийнято до лав школи 3 травня 2019 року. Джурами стали учні 5-6 класів загальноосвітньої школи №24. Проведено перші заняття і ось перша подорож- до мелітопольських авіаторів.

 

На початку екскурсії джури вшанували пам’ять загиблих пілотів, діти разом з педагогами та отаманом Лисенком Ігорем Анатолійовичем поклали квіти до пам’ятника, встановленого на честь загиблих пілотів- екіпажу військової частини А 3840.
А далі –цікава екскурсія, ознайомлення з авіаційною технікою, можливість доторкнутися до справжнього літака і навіть посидіти в кріслі пілота.
Козаки мелітопольського куреня та вихованці школи джур дуже вдячні керівництву мелітопольської авіаційної бази за сприяння проведенню екскурсії.

Проведена перша екскурсія для вихованців нової школи джур до мелітопольської авіаційної бази.

Просмотры (151)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *